A black out sötétítők előnyei

Új sötétítőt függönyt szeretne a hálószobájába? Válasszon a black out típusú sötétítők közül, melyek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. Az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb tudnivalókat a black out függönyökről.

 

VINES_cekla_550.jpgA black out típusú anyagok különleges szövési technikával készült, igen sűrű szövésű anyagok. Egyik legfontosabb előnyük, hogy anyaguk akár teljesen fényzáró, így a fény mellett a hőt sem engedik be a lakásba. A különleges szövéstechnika során három anyagréteget dolgoznak össze. A középső réteg fekete színű, ez a drágább anyagok esetében szénszál, olcsóbb anyagok esetében normál fekete szál.

A black out sötétítők energiatakarékossági szempontból is előnyösek. Télen nem engedik ki, nyáron pedig nem engedik be a hőt, így a helyiségben mindig optimális marad a hőmérséklet. Ez költségtakarékosság szempontjából is előnyös, hiszen kevesebbet kell költenie a fűtésre és a hűtésre is.

A fény kizárása igen jelentőségteljes azok számára, akik sokat utaznak, éjjel dolgoznak, vagy kisgyermekük van, hiszen a fény kizárásával nyugodt, pihentető alvásra alkalmas környezetet teremthet, hogy Ön és családja feltöltődhessen a mindennapokhoz szükséges energiával. A túl hosszú ideig elhúzódó álmatlanság ugyanis rossz hatással lehet az egészségre és a koncentrációképességre is, stresszes állapothoz vezet, és rossz hangulatot idéz elő.

 

black-out-fuggony-2.jpg


A Diego üzletekben található legtöbb black out sötétítő kellemes megjelenésű, különleges mintákkal ellátott, ugyanakkor választhat egyszínű black out sötétítő kínálatunkból is. Sőt mi több, a black out sötétítőkhöz illő különleges fényáteresztő függönyeink közül is válogathat!

Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: