Minták kavalkádja

Egy látványos mintázatú, élénk színű szőnyeg feldobhatja a szoba egyhangúságát, ugyanakkor már meglévő, nagymintás darabjaink mellé válasszunk visszafogottabb, akár egyszínű szőnyeget.

 

A Tulipo szőnyegválasztékával mindenki megtalálhatja számítását: az élénk színű, mintás szőnyegek mellett számos egyszínű darabot is talál termékeink között, így könnyen megtalálhatja az ízlésének, elképzelésének leginkább megfelelő szőnyeget


Egyszínű
Ha a falon, vagy a textileken már találhatók minták, érdemes melléjük egyszínű szőnyeget párosítani. Kínálatunkban sokféle színben talál hosszú és rövid szálú szőnyegeket is. Tovább az egyszínű szőnyegekhez!

 

5996285059527-szonyeg-velouto-dark-grey-enterior-01.jpg


Modern mintás
Modern mintás szőnyegeink divatos mintázatokkal rendelkeznek, így például geometrikus, hullám- vagy virágmintákkal. Tovább a modern mintás szőnyegekhez!

 geometrikus trendekhez2.jpg

 

 

Klasszikus mintás
Az elegancia híveinek ajánljuk klasszikus mintázatú szőnyegeinket, melyekkel biztosan jó döntést hoz, akár klasszikus, akár modernebb berendezés mellé illeszti. Tovább a klasszikus szőnyegekhez!

 

TAT010242-szonyeg-bellini-57163-1454-enterior-03.jpg

 

Virágos
A virágminták bármely helyiségben jókedvre derítenek! Lehetnek egészen apróak, vagy szinte túlzóak, biztosan a szoba hangsúlyos elemei lesznek. Tovább a virágos szőnyegekhez!

 

5996285001168-szonyeg-flower-tendril-3375A-enterior-01.jpg

 

Gyerekmintás

Akár kislány-, akár fiúszobába keres, a Tulipo kínálatában biztosan talál olyan szőnyeget, amely gyermeke kedvence lesz. Bájos mese- és állatfigurák, hercegnők, szívek, pillangók, dínók, foci- vagy autópálya – nem könnyű a választás! Tovább a gyerekmintás szőnyegekhez!


gyerek szőnyeg2.jpg

Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: