Helyiségek szerint

A nappaliba, a hálóba, az étkezőbe, vagy épp a gyerekszobába keres szőnyeget? Az, hogy melyik helyiségbe kerül majd a szőnyeg, nagyban befolyásolja a döntést.


Nappali:
Nappaliba kényelmes, barátságos szőnyeg illik, amely összhangban van a már meglévő, vagy a kiválasztott bútorzattal. A nappali a lakás legforgalmasabb része, így jó, ha arra is odafigyelünk, hogy a szőnyeg könnyen tisztítható legyen.


geometrikus trendekhez.jpg


Étkező:
Az étkezőben az étkezőszett alatt mutat igazán jól egy szőnyeg. Ez esetben legyen strapabíró, hiszen valószínűleg nagymértékű használatnak lesz majd kitéve. Figyeljünk a berendezés és a választott szőnyeg összhangjára!

 

5996285141444-szonyeg-micasa-21013-811-enterior-03.jpg


Konyha:
A konyha nem éppen az a helyiség, ahová először eszünkbe jut szőnyeget tenni. Azonban vízálló és strapabíró szőnyegeinknek köszönhetően már a konyha hidegburkolatát is komfortosabbá tehetjük egy modern mintázatú, akár feliratos szőnyeggel.

 

5996285578745-szonyeg-sisalo-34523-600-konyha-enterior-01.jpg

 

Hálószoba:
A hálószobában jóleső érzés egy meleg, puha szőnyegre lépni, hiszen itt gyakran járunk mezítláb. Válasszunk ide hosszabb szálú, úgynevezett shaggy típusú szőnyeget!Gyerekszoba:

A gyerekszobába színes, kedves gyerekmotívummal ellátott, ugyanakkor strapabíró, könnyen tisztítható szőnyeg vásárlását javasoljuk. A kisgyermekek, különösen az első néhány évben, de később a játék során is sokat tartózkodnak a földön, így válasszunk puha, meleg, gyerekbarát és minőségi terméket.

 

5996285144209-szonyeg-tulipo-kiddy-484-700-beige-enterior-01.jpg

Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: