Tudnivalók és tippek

 

3d.jpg

A Tulipóról

A Tulipo egy új márkanév a szőnyegek világában. Frissességével, élénk, varázslatos színeivel, modern vonalaival új helyet foglal el a lakberendezésben. Kattintson a részletekért!

Szőnyegméret választó

Szőnyegvásárlás előtt áll, de elveszettnek érzi magát a sok méret között? Segítünk! Képes ajánlónkkal könnyen eligazodhat a szőnyegméretek között, akár a nappaliba, étkezőbe, vagy a hálószobába szeretne szőnyeget választani. Olvassa tovább cikkünket!

 20140908_Szonyegmeretezo_nappali_4.jpg

 

5996285154284-szonyeg-tulipo-moderno-L-mix-665-80-beige-3dminta-03.jpg

Háromdimenzió, hogyan?

A Tulipo szőnyegek egy része háromdimenziós, térbeli hatású, köszönhetően a különleges gyártástechnológiának. Szeretne még többet megtudni erről a technikáról? Kattintson a részletekért!

 

Helyiségek szerint

A nappaliba, a hálóba, az étkezőbe, vagy épp a gyerekszobába keres szőnyeget? Az, hogy melyik helyiségbe kerül majd a szőnyeg, nagyban befolyásolja a döntést. Olvasson tovább hasznos tanácsainkért!

 

geometrikus trendekhez.jpg

 5996285526173-szonyeg-tulipo-art-20758-110-enterior-01.jpg

 

 

Színek szárnyán

A színválasztás során több szempontunk is lehet. Szem előtt tarthatjuk kedvenc színünket, színeinket, választhatunk a szoba, vagy a berendezési tárgyak színeivel harmonizáló szőnyeget, valamint olyat is, amely éles kontrasztot alkot azokkal, szinte „kiugrik” a térből. Érdekli a színek hatása? Kattintson!
 

Minták kavalkádja

Egy látványos mintázatú, élénk színű szőnyeg feldobhatja a szoba egyhangúságát, ugyanakkor már meglévő, nagymintás darabjaink mellé válasszunk visszafogottabb, akár egyszínű szőnyeget. Kíváncsi, milyen mintázatokat talál Tulipo kollekciónkban? Olvasson tovább!

 gyerek szőnyeg2.jpg

Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: