Tulipo Carpet
Kedvencek Kosár
 

A Tulipo márkáról

A Tulipo egy új márkanév a szőnyegek világában. Frissességével, élénk, varázslatos színeivel, modern vonalaival új helyet foglal el a lakberendezésben. Nincs többé unalmas otthon, hiszen minden egyes darab különleges és egyedi, minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szín- és mintavilágot.
A Tulipo szőnyegek minőségi alapanyagokból, különleges eljárással készülnek, és megfizethető áron varázsolják egyedi otthonná a lakást.


A carving technikának köszönhetően háromdimenziós minták is gazdagítják a választékot. Ez egy precíz kézimunkát igénylő eljárás, mely során a minták mentén megnyírva a szőnyeget, térbeli megjelenést kölcsönöz azoknak.  Alapanyagukat tekintve a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően kifejlesztett polipropilén szálból készülnek, amelyet a hosszú élettartam, életteli színek és a könnyű tisztíthatóság jellemez.


Engedje el fantáziáját, és tervezze újra otthonát, bízunk benne, hogy weboldalunk megfelelő inspirációt és segítséget nyújt ehhez!

 

001-5996285526159-szonyeg-tulipo-art-20946-60-enterior-01.jpg

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: