Tulipo Carpet
Kedvencek Kosár
 

Szőnyegméret választó

Szőnyegvásárlás előtt áll, de elveszettnek érzi magát a sok méret között? Segítünk! Képes ajánlónkkal könnyen eligazodhat a szőnyegméretek között, akár a nappaliba, étkezőbe, vagy a hálószobába szeretne szőnyeget választani.

 

 

Nappaliba

Amennyiben csak a kanapé elé, a dohányzóasztal alá szeretne szőnyeget tenni, válasszon kisebb méretű szőnyeget, pl. 120x170 cm-es méretben. Ha azt szeretné, hogy két kanapé esetén mindenkinek a lába alatt legyen egy puha felület, válasszon kicsit nagyobb, pl. 160x230 cm-es méretet. Ha a 200x290 cm-es méret mellett dönt, akkor már két kanapé, és egy fotel is kényelmesen elfér a szőnyegen. Ha pedig az a vágya, hogy a szőnyeg szinte az egész szobát betöltse, válasszon extra nagyméretű, például 240x340 cm-es méretű darabot.

Szőnyegméret választó - Nappali 1.

Szőnyegméret választó - Nappali 2. Szőnyegméret választó - Nappali 3. Szőnyegméret választó - Nappali 4.

Étkezőbe

Ha az étkezőhelyiségben az asztal alá szeretnénk szőnyeget választani, akkor aszerint érdemes dönteni, hogy mekkora az asztalunk, illetve hány főt tudunk leültetni. Négyfős asztal esetén jó választás a 160x230 cm-es szőnyeg. Amennyiben hatfős asztalunk van, eggyel nagyobb méret mellett döntsünk, a 200x290 cm-es megfelelő. Az ennél nagyobb asztalok ritkák a magyar háztartásokban, de erre is van tippünk: nyolcfős asztal esetén 240x340 cm-es szőnyeget válasszon.

Szőnyegméret választó - Étkező 1.
Szőnyegméret választó - Étkező 2.   Szőnyegméret választó - Étkező 3.

Hálószobába

A hálószobában az egészen kis méretektől az egész szobát elfoglalókig igen sokféle verzió közül választhatunk. Ha csak az ágy mellé szeretne egy-egy kilépőszőnyeget, válassza a 66x110, vagy a 80x150 cm-es méretet. Amennyiben az ágy végéhez szeretne tenni egy szőnyeget, az ágy méretétől függően a 160x230, vagy a 200x290 cm-es méret megfelelő, két különálló ágy esetén a 120x170 cm-es méret is elegendő lehet.

Szőnyegméret választó - Hálószoba 1.
Szőnyegméret választó - Hálószoba 2. Szőnyegméret választó - Hálószoba 3. Szőnyegméret választó - Hálószoba 4.
Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: