Tulipo Carpet
Kedvencek Kosár
 

Hasznos információk

Szőnyegméret választó

Szőnyegvásárlás előtt áll, de elveszettnek érzi magát a sok méret között? Segítünk! Képes ajánlónkkal könnyen eligazodhat a szőnyegméretek között, akár a nappaliba, étkezőbe, vagy a hálószobába szeretne szőnyeget választani. Olvassa tovább cikkünket!

 20140908_Szonyegmeretezo_nappali_4.jpg

 

3d.jpg

Háromdimenzió, hogyan?

A Tulipo szőnyegek egy része háromdimenziós, térbeli hatású, köszönhetően a különleges gyártástechnológiának. Szeretne még többet megtudni erről a technikáról? Kattintson a részletekért!

 

Helyiségek szerint

A nappaliba, a hálóba, az étkezőbe, vagy épp a gyerekszobába keres szőnyeget? Az, hogy melyik helyiségbe kerül majd a szőnyeg, nagyban befolyásolja a döntést. Olvasson tovább hasznos tanácsainkért!

 

5996285551434-szonyeg-tulipo-soft-green-enterior-03.jpg

 5996285526173-szonyeg-tulipo-art-20758-110-enterior-01.jpg

 

 

Színek szárnyán

A színválasztás során több szempontunk is lehet. Szem előtt tarthatjuk kedvenc színünket, színeinket, választhatunk a szoba, vagy a berendezési tárgyak színeivel harmonizáló szőnyeget, valamint olyat is, amely éles kontrasztot alkot azokkal, szinte „kiugrik” a térből. Érdekli a színek hatása? Kattintson!
 

Minták kavalkádja

Egy látványos mintázatú, élénk színű szőnyeg feldobhatja a szoba egyhangúságát, ugyanakkor már meglévő, nagymintás darabjaink mellé válasszunk visszafogottabb, akár egyszínű szőnyeget. Kíváncsi, milyen mintázatokat talál Tulipo kollekciónkban? Olvasson tovább!

 5996285509534-szonyeg-tulipo-kiddy-651-621-enterior-01 másolata.jpg

Oldal ajánlása e-mailben
Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének.
Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot!

Feladó  
Név:
E-mail:
Címzett  
Név:
E-mail:
Tárgy
Üzenet
A megadott személyes adatokat (e-mail cím, név) csak ezen cikk továbbítása során használjuk fel és semmilyen formában nem őrizzük meg.
Tovább a kosárhoz

Kosár tartalma:

Ezek a termékek is érdekelhetik: